• Firmanavn
  • Firmanavn

Hvem er jeg

Personlighed, kvalitet og connection

Jeg har igennem min tid som fotograf altid lagt store bestræbelser i disse 3 ord! Det essentielle ligger i, at man som fotograf formår at skabe komfortable omgivelser, så kunden dermed føler sig tryg ved at få taget billeder. På den baggrund har jeg i dette erhverv altid taget min humoristiske sans med.  Min overbevisning har altid sagt mig, at det er vigtigt at lytte til hvilket resultat kunden ønsker. Hvis man så derfor mødes på midten, hvor man blander fotografens ekspertise med kundens færdige ønske, så mener jeg at man er rigtig langt.  Et ord jeg udelod i overskriften var ”tilpasning”. Det er utrolig vigtig for mig, at man som fotograf kan tilpasse sig de rammer man arbejder i. Eksempelvis ens ageren, når man har med børnebilleder at gøre kontra bryllupsbilleder. Selvom ovenstående ord lyder lidt formelle, så skal alt ikke være så alvorligt i min optik. Der skal altid være plads til sjov og spas når man tager billeder!

om os

 

Jeg har igennem min tid som fotograf altid lagt store bestræbelser i disse 3 ord!

Det essentielle ligger i, at man som fotograf formår at skabe komfortable omgivelser, så kunden dermed føler sig tryg ved at få taget billeder. På den baggrund har jeg i dette erhverv altid taget min humoristiske sans med.

Min overbevisning har altid sagt mig, at det er vigtigt at lytte til hvilket resultat kunden ønsker. Hvis man så derfor mødes på midten, hvor man blander fotografens ekspertise med kundens færdige ønske, så mener jeg at man er rigtig langt.

Et ord jeg udelod i overskriften var ”tilpasning”. Det er utrolig vigtig for mig, at man som fotograf kan tilpasse sig de rammer man arbejder i. Eksempelvis ens ageren, når man har med børnebilleder at gøre kontra bryllupsbilleder.

Selvom ovenstående ord lyder lidt formelle, så skal alt ikke være så alvorligt i min optik. Der skal altid være plads til sjov og spas når man tager billeder!